Искам да попитам за често срещани въпроси?

Учебни мотори
ДА. Вие може да се запишете за шофьорски курс от кат. "В", докато сте на 17 год. и 9 месеца, но практическият Ви изпит, може да бъде след като сте навършили 18 год. възраст.
След като подготвите копие на лична карта, копие на диплома за завършено образование и актуална снимка, може да се свържете с нас, на посочените контакти.
Това зависи от Вашите възможности, защото ние изцяло ще се съобразим с тях, като в допълнение на нормативните ограничения забаняващи взимането на повече от два учебни часа на ден, средната продължително на един шофьорски курс е около 1 месец.
От удобно за Вас място! Практиката е такава, че се цели преминаване на маршрути от Вашето ежедневие (до университет, работа, дома) в комбинация с показване на "любими" маршрути на изпитващите.
Няма проблеми, като това не само е възможно, защото учебните автомобили са широки и комфортни, ами е й препоръчително, защото когато сте с близък човек, то Вие по-бързо ще се отпуснете и ще сте спокойни, което е от най-важните моменти в обучението Ви.
Цената варира в зависимост от избраният шофьорски курс, като обичайната практика е половината от стойността да се заплати при записване и остатъка преди явяване на практически изпит. Плащанията са в брой, или по банков път. Не се приемат Кредитни карти.
Трябва да имате минимално завършено основно образование. Ако сте завършили в чужбина, то следва дипломата да Ви бъде одобрена от МОН, след което да пристъпите към шофьорския курс.
Ако не виждате черната навигационна лента в горната част на екрана, където е страницата с контакти, то може да се свържете директно с нас на телефони за M-tel: 0889-96-96-16, Telenor: 0895-70-48-22, или да ни пишете на e-mail: mlad6ofer@abv.bg

All Rights Reserved - Valbor LTD - 2005-2018 - Copyright © Avto-Moto-Kurs.com - Created by: Bozhidar Atanasov